Parfum maken – Uitverkocht.

Wil je ontdekken welk geurtje bij jou past? Kom dan naar de gezellige workshop parfum maken! Hier leer je hoe je zelf parfum kunt maken.

Wat leer je tijdens deze workshop.

Je krijgt eerst een korte uitleg . Deze handout krijg je mee zodat je thuis alles nog eens rustig na kunt lezen.
Na de uitleg begint het echte werk. Snuffelen! Je mag kiezen uit meer dat 25 soorten parfum- en etherische oliën. Combineren je de geuren? Wil je 1 geur gebruiken, of wel 10? Het kan allemaal!
Zodra iedereen weet welke geurcombinatie’s ze willen gebruiken gaan we aan de slag. We maken de basis voor het parfum, daarna voegt iedereen haar favoriete geurtje(s) toe.

Welke soorten parfum ga je maken?

Je maakt tijdens deze workshop drie verschillende parfums.
Twee op oliebasis en één met alcohol.
Eerst maak je de parfum op oliebasis. Dit zit in een rollertje en is lekker makkelijk mee te nemen. Geschikt om een zalig geurtje in te doen. Is ook fijn en praktisch om bijvoorbeeld te vullen met pepermuntolie voor concentratie tijdens het werk.
Daarna een spray op alcoholbasis. Bij dit parfum kan je ook een mooie kleur toevoegen.
Natuurlijk krijg je jouw zelfgemaakte parfums mee naar huis, samen met de korte handout zodat je thuis ook aan de slag kan gaan.
Tijdens de workshop wordt thee en een versnapering aangeboden.

Tip!

Deze workshop is super leuk om met een groepje vriendinnen en/of collega’s te doen. Heb je iets te vieren? Een vrijgezellenfeest? Dan is dit een geweldige workshop.  Schrijf je in voor minimaal 3 personen, dan krijgen jullie allemaal ook nog 5 euro korting per persoon!

Tarief en locatie.

De workshop vindt plaats in mijn salon aan de Traviatastraat 35 te Alkmaar (Daalmeer)
De kosten van deze workshop zijn 50 euro per persoon. Schrijf je in voor 3 of meer personen dan zijn de kosten € 45,00 per persoon.
Tijdsduur ongeveer 2 uur. Prijs is inclusief BTW, gebruik van materialen en onbeperkt (kruiden)thee of water.

Betaling bij voorkeur a contant.

Deze workshop is uitverkocht.