Chakra massage

Weer in balans.

Soms krijg je het gevoel dat alles net niet helemaal lekker gaat. Je bent emotioneler dan anders of er loopt van alles fout zonder dat je daar een reden voor kan vinden. Anders gezegd, er is iets mis en je weet niet wat.
Zit je momenteel in zo een situatie, dan is dit het juiste moment om een fijne behandeling te boeken waarbij je weer in balans kunt komen.
Kies dan voor Reiki of de chakra massage.

Een bijzondere ervaring.

Voordat de massage start hebben we een kort gesprek over de problemen waar je tegenaan loopt. Als je daar behoefte aan hebt bespreken we een methode waarin je weer contact kunt maken met jezelf, hoe je je goed kunt aarden en wat je kunt doen om overtollige, nare gevoelens kwijt te raken. Ook kies je dan jouw speciale olie die je mee naar huis krijgt.
Tijdens de chakra massage mag je ervoor kiezen om aangekleed te blijven of niet. Blijf je aangekleed dan word je door de kleding heen behandeld door middel van een zachte massage en handoplegging.
Samen heffen we blokkades bij je op zodat alle energie weer vrij door kan stromen en je weer ruimte krijgt voor nieuwe ervaringen.

Na de chakra massage.

Na afloop krijg je de tijd om rustig te landen. Onder het genot van een kop (kruiden)thee of water mag je, als je dat wilt, jouw ervaring met me delen. Je neemt het rollertje met olie (10 ml.) mee om thuis de behandeling keer op keer te kunnen herbeleven.

Tarief en locatie.

De behandeling vindt plaats in mijn salon aan de Traviatastraat 35 te Alkmaar (Daalmeer)
De chakra massage is te boeken voor  60 en  90 minuten. de prijs is inclusief het flesje olie dat je meekrijgt.

60 minuten 50,00
90 minuten 75,00
Betaling bij voorkeur a contant.

Klik hier om de unieke chakra massage te boeken.