Massage

Ruim keus uit verschillende massages.

Bij Mind-Spa Lotusbloem kun je terecht voor verschillende massages, van stevig voor sporters met spierpijn tot heerlijk ontspannend.
Hieronder vind je alle massagetechnieken waaruit je kunt kiezen.
Persoonlijke aandacht is het allerbelangrijkste, daarom kun je altijd met me overleggen voor een massage op maat. Want misschien heb jij wel behoefte aan een stevige spieren oppepper én ontspanning.

De massages.

Dompel je onder in Hawaiiaanse klanken en geniet van de weldadige Lomi Lomi massage om lichaam en geest weer in balans te brengen.
Laat vermoeide spieren bijkomen tijdens de ontspannigsmassage.
Vaak last van een stijve nek? RSI? Pijnlijke rug of schouders? Dan is Guasha voor jou!
Ben je hard toe aan ontspanning en heb je het zó druk dat je eigenlijk geen tijd voor jezelf kunt nemen, dan zijn deze korte massages vast iets voor jou. Deze massages duren slechts een half uurtje.
Als je telkens tegen dezelfde problemen aanloopt en daar iets aan wilt doen, dan kan dat  met de Chakra massage. Je krijgt een speciaal door mijzelf ontwikkelde olie mee om de behandeling thuis voor te zetten.
Wil je een keer een compleet andere ervaring? kies dan eens voor de Tibetaanse klankschaal behandeling.  Ervaar wat de bijzondere trillingen voor jou doen.
Niet iedereen vind het prettig om bloot te moeten liggen en je dan ontspannen kan behoorlijk lastig zijn. Bij een stoelmassage  of  reiki behandeling blijf je aangekleed.