Lomi Lomi

aloha-305853_640

Lomi Lomi is een heerlijk ontspannende massage op de tonen van prachtige Hawaïaanse muziek.
Laat je meevoeren met de betoverende tonen en de ontspannen aanraking. Je zult je als herboren voelen.
Ik hoor steeds vaker dat cliënten denken dat deze massage erg zweverig is. Dat is niet het geval.  Gevoelige mensen kunnen meer ervaren dan alleen een ontspannende massage. Is het niet jouw keus om hiervoor open te staan op dit moment, dan ervaar je een zalige, rustgevende massage.

Geschiedenis

Lomi Lomi is een traditionele, genezende massage dat haar oorsprong vindt op Hawaï. Het werd in families van generatie op generatie aan elkaar doorgegeven en mocht tot de jaren 70 van de vorige eeuw alleen gegeven worden door de sjamaans op Hawaï en Tahiti.
Pas toen deze massage techniek ook door niet-Hawaïanen mocht worden gegeven, is het de wereld over gegaan. Dit hebben we te danken aan Aunty Margaret die als eerste Hawiiaan deze massage en helende geheimen onthulde.
Ik schrijf hier over techniek, maar Lomi Lomi is veel meer dan slechts een massage techniek. Er zit een hele filosofie en geloofsovertuiging achter. Dat maakt de massage tot een prachtige belevenis.

Lomi Lomi

Ontspannen als op Hawaï. Lees meer over deze prachtige massage op mijn andere website.

Lomi Lomi, een helende Massage

Net als elke massage, is ook deze vorm helend. Het help jou om het genezingsproces te versnellen. Dit kan voor zowel lichamelijke als geestelijke klachten. Ook al is elke massage helend, juist de intentie die de masseur heeft kan ervoor zorgen dat jouw genezingsproces wordt versneld of niet.
Je kunt bij mij kiezen voor de traditionele massage waarbij blokkades worden opgeheven. Wil je dat niet, dan kan je dit bij me aangeven, dan houd ik daar rekening mee.
Ook als is deze vorm zeer sterk, verwacht alsjeblieft geen wonderen en ga, bij ernstige klachten, altijd eerst langs de huisarts.

De stijlen

Dit healingsritueel wordt van familie op familie doorgegeven. Het heeft dan ook verschillende stijlen. De bekendste stijl in het westen is de Temple Style. Deze massage is ontwikkeld door Kahu Abraham.

Huna

Huna staat voor de Hawaïaanse spiritualiteit. Het brengt jouw energiestroom op orde en zorgt voor de innerlijke balans. Het herstelt de eenheid tussen jou en jouw omgeving. Ook onderbewust werk je aan jezelf tijdens deze massage.
Soms gebeurt het dat je tijdens een behandeling bij me zoveel oud zeer los laat, dat je spontaan begint te huilen. Dat is niet erg! Zie het als een groot cadeau aan jezelf. Hiermee komt er ruimte in jezelf vrij om te vullen met schoonheid en mooie momenten.

Tijdens de massage.

Lomi Lomi Hawaï

Genietend van de geurige olie kom je helemaal tot rust tijdens deze weldadige massage. Er wordt veel olie gebruikt, doe oude kleding aan.
Lomi Lomi  bestaat voor een groot deel uit lange, vloeiende bewegingen. Deze bewegingen worden vooral met de onderarmen gemaakt. Ook worden er knedingen gedaan.
De buik wordt gemasseerd omdat hier, volgens Hawaïanen de ziel van het lichaam is.

Wat draag je tijdens deze massage?

Als je bij mij gemasseerd wordt, mag je er altijd voor kiezen om jouw ondergoed aan te houden. De massage zal dan worden aangepast. Tijdens de rugmassage wordt de bh losgemaakt zodat ik de hele rug kan behandelen. Een beugel BH moet wel uit.

Tarief en locatie.

De behandeling vindt plaats in mijn salon aan de Traviatastraat 35 te Alkmaar (Daalmeer)
De massage is te boeken voor  60 en  90 minuten.
60 minuten 55,00
90 minuten 80,00
120 minuten 110,00
Betaling bij voorkeur a contant.

Klik hier om deze unieke massage ervaring te boeken.