Mind-Spa Lotusbloem Praktijk voor Bewustwording, Massage en Reiki

Tijd voor ontspanning bij Mind-Spa Lotusbloem

Midden in een woonwijk  in Daalmeer ligt  een mini  oase van rust. Verstopt achter een zee van bamboe kan je jouw energie weer opladen door middel van een weldadige massage, een bewustwording- of spirituele cursussen, leuke workshops en Reiki. Elke geloofsovertuiging wordt door mij gerespecteerd. De massages zijn niet spiritueel. Wil je dat juist wel, laat het me dan weten.
Maak een afspraak en ervaar de rust die Mind-Spa Lotusbloem je kan bieden.

Wat kan je hier doen?

Massage

Dompel je onder in Hawaiiaanse klanken en geniet van de weldadige Lomi Lomi massage om lichaam en geest weer in balans te brengen.
Laat vermoeide spieren bijkomen tijdens de ontspannigsmassage.
Vaak last van een stijve nek? RSI? Pijnlijke rug of schouders? Dan is Guasha voor jou!
Ervaar wat de trillingen van klankschalen bij je los maken tijdens deze speciale klankschaal sessie.
Loop je telkens tegen dezelfde problemen aan en wil je hier iets aan doen? Dat kan met de Chakra massage. Je krijgt een speciaal door mijzelf ontwikkelde olie mee om de behandeling thuis voort te zetten.
Niet veel tijd? Kies dan voor een fijne stoel massage of laat een keer jouw  voeten of gezicht een keer masseren.

Voetreflexmassage

Massage en therapie in één behandeling.

Het hele lichaam wordt in de voeten weerspiegeld in kleine reflex punten. Door deze drukpunten te masseren krijgen niet alleen de voeten een heerlijke behandeling, het hele lichaam en geest krijgen een fijne oppepper.

Een zalige ontspannende massage waarbij jouw zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd.

Reiki

Reiki is, in het kort, een methode om energiebanen weer vrij te laten vloeien. Je kunt een Usui behandeling krijgen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de energie uit het universum, of Kundalini Reiki waarbij jouw eigen energie wordt wakker gemaakt.
Beide vormen worden gedaan door handoplegging. Tijdens een Reiki behandeling blijf je aangekleed.

Wat ervaar je tijdens een sessie?

Iedereen ervaart Reiki op een andere manier. Ook is elke sessie verschillend.
Een Reiki behandeling doet geen pijn.
Bijna iedereen merkt meteen de warmte op tijdens de aanrakingen. Verder kan het zijn dat je lekker wegdoezelt, of mooie inzichten krijgt. Het kan ook zijn dat je niets voelt, ook dat is goed, de behandeling die je krijgt werkt in elk geval en werkt ook na de behandeling nog een tijd door. Je kunt de behandeling zittend of liggend krijgen.

Inspirerende lessen en workshops

Ben je spiritueel of heb je zin in een leuke, creatieve workshop, dan zit je hier goed. Laat je inspireren en geniet van jouw spirituele gaven. Je kunt in een kleine groep een workshop doen, mediteren of een mooie, inspirerende cursus volgen. Meld je aan en doe mee.
Je kunt kiezen uit de volgende workshops, meditaties en cursussen:

Hooggevoelig, hoogsensitief of HSP.

Waar ligt jouw kracht? Wat zou je meer aandacht willen geven? Wat heb je nodig om weer gelukkig te worden? Of om minder stress te hebben? Wil je jouw spirituele gaven vergroten en heb je geen idee hoe je verder kan komen? Ben je HSP en ervaar je dit als een last en niet als jouw sterkste punt?
Samen kijken we waar je tegenaan loopt en hoe je hier in eerste instantie mee om kunt gaan. Lukt dat, dan gaan we een stap verder en leer je om van jouw “probleem” jouw kracht te maken.
Je kunt kiezen uit individuele-  of groepssessies. Je krijgt handvatten én huiswerk om mee aan de slag te gaan.

Reading.

Ben je benieuwd naar wat de toekomst je gaat brengen? Wil je weten of je de juiste keuzes hebt gemaakt of ben je reuze benieuwd naar jouw verborgen talenten? Het antwoord is te vinden in de kaarten.
Samen leggen we de kaarten en geef ik je uitleg over de legging.
Tip: Schrijf de legging op zodat je deze later na kunt lezen.

Benieuwd naar de praktijk?

Maak een afspraak en kom een keer langs voor een kennismaking. We drinken een kop thee en ik laat de behandelkamer zien.
Als voorproefje krijg je een mini Reiki behandeling, massage of kaartlegging.
Je kunt het best een afspraak via mail maken of door middel van een sms/appje.  Want als ik aan het behandelen ben kan ik de telefoon niet opnemen.
De kosten van een 1 uur durende kennismaking zijn 45 euro.

Tot snel!
Linda