Workshop orakelkaarten maken

Orakel kaartjes, wat zijn dat?

86eb1c_31d717b6e9a844d3b87fdbb1dd0a123dDit zijn kaarten, soms met een afbeelding er op, soms met alleen een woord of hele zin. Je kunt ze op verschillende manieren gebruiken. Door een vraag te stellen en daarna een kaart te trekken. Of je trekt een kaartje leest deze, en gedurende die dag denk je er af en toe aan. Het kan een mooie gedachte voor je zijn en soms een hulpmiddel om deze dag goed door te komen. Het is een klein cadeautje aan jezelf.

Jezelf elke dag een klein cadeautje gunnen, heerlijk toch? Een mooie start van de dag.
In een kleine groep gaan we op een leuke, ontspannen manier aan de slag om een unieke set orakel kaartjes te maken.
Wat gaan we doen?
De workshop bestaat uit enkele delen.

  • Na een kopje (kruiden) thee en een korte voorstel ronde, mediteren we enkele minuten om tot rust en in je eigen kracht te komen.
  • Iedereen gaat 15 kaartjes trekken. Deze kaartjes vormen het begin van jouw orakel set.
  • Hierna gaan we 15 woorden trekken en op de kaartjes schrijven.
  • Iedereen mag nu de rest van de set zelf bij elkaar zoeken. Er is voldoende keus en niet één kaartje is hetzelfde! Je kan kiezen voor 15 kaartjes (bij de workshop inbegrepen) of 35 kaartjes (voor 7,50 extra)
  • Nadenken over de woorden die we op de kaartjes willen hebben. Er ligt al een lijst met 50 woorden voor jullie klaar. Ontbreekt er een woord? Weet iemand nog een mooie die ontbreekt? Na een korte brainstormsessie schrijven we de resterende woorden op.
  • Een kaart trekken. Je hebt al 15 woorden gekregen die voor jou een bijzondere betekenis hebben of binnenkort zullen krijgen. Voor vandaag mag je jouw eerste kaart trekken.

Meedoen?

Geef je dan snel op. Deze workshop is zeer populair en snel vol. De kosten voor deze workshop zijn 20 euro. Dit is inclusief een werkblad met extra uitleg en oefeningen, thee, koek, zoutjes en gebruik van materialen. En na afloop krijg je jouw setje van 30 kaartjes natuurlijk mee. Tijdsduur 1 tot 1 ½ uur.