Orakelkaarten maken

Wat is een orakel?

Al in de oudheid werd gebruik gemaakt van orakels. Een orakel is een persoon, dier of voorwerp dat helpt met het geven van inzichten.  Wanneer je twijfelt bij het nemen van een belangrijke beslissing. Maar ook voor de lol worden orakels steeds meer geraadpleegd. En waarom ook niet? Een orakel raadplegen is immers leuk, spannend.

Wat zijn orakelkaarten?

86eb1c_31d717b6e9a844d3b87fdbb1dd0a123dDit zijn kaarten, soms met een afbeelding er op, soms met alleen een woord of hele zin. Je kunt ze op verschillende manieren gebruiken. Door een vraag te stellen en daarna een kaart te trekken. Of je trekt een kaartje leest deze, en gedurende die dag denk je er af en toe aan. Het kan een mooie gedachte voor je zijn en soms een hulpmiddel om deze dag goed door te komen. Het is een cadeau aan jou.
Jezelf elke dag zoiets moois gunnen is heerlijk.  Een mooie start van de dag.

De workshop.

In een kleine groep gaan we op een leuke, ontspannen manier aan de slag om een unieke set orakel kaartjes te maken. Boek je voor 3 of meer personen, dan spreken we een datum af en zorg ik ervoor dat er geen andere deelnemers zijn. Kom je alleen dan doe je mee in een andere groep.
De workshop bestaat uit enkele delen.

  • Meditatie om tot rust en in je eigen kracht te komen.
  • Trekking van de 15 kaartjes. Dit is de basis van jouw orakel set.
  • Trekking van de 15 steekwoorden voor op de kaarten.
  • Aanvullen van kaartendeck en woorden. Er is voldoende keus en niet één kaartje is hetzelfde!
  • Trekking dagkaart.Er ligt een lijst met 50 woorden voor jullie klaar. Ontbreekt er een woord? Weet iemand nog een mooie die ontbreekt? Na een korte brainstormsessie schrijven we de resterende woorden op.

Tarief en locatie.

De workshop vindt plaats in mijn salon aan de Traviatastraat 35 te Alkmaar (Daalmeer)

Tijdsduur 1 tot 1 ½ uur. Prijs is inclusief BTW, gebruik van materialen en onbeperkt (kruiden)thee of water.

De kosten van deze workshop zijn 25 euro voor een deck van 25 kaarten.
Voor 10 euro extra mag je jouw set uitbreiden naar 45 kaarten. Een compleet deck waar  je  jarenlang plezier aan zult beleven.

Betaling bij voorkeur a contant.

Klik hier om een afspraak te maken!