Verbinding maken met jezelf en jouw geliefden

Verbinding Meditatie.

In ons drukke bestaan wennen we steeds meer aan vluchtig contact. Even een appje of berichtje zetten op Facebook om contact te hebben met onze vrienden en familieleden.  Het kan erg fijn zijn om op die manier jouw geliefden te laten weten dat je aan ze denkt, maar het heeft ook een nadeel. Persoonlijk contact valt steeds vaker weg en door zo vaak met met anderen bezig te zijn zinkt de verbinding met jezelf ook steeds dieper.
Deze prachtige meditatie kan je zien als een soort tussenstap. Je maakt contact met jezelf en nodigt daarna energetisch iedereen uit die je bij jouw persoonlijke meditatie wilt hebben.
Na het afscheid van jouw genodigden voel je dat jullie band versterkt is.
Voel je tijdens deze meditatie dat er mensen bij zijn die meer behoefte hebben aan persoonlijk contact, ga dan snel een keertje bij ze langs.
Deze emotionele, liefdevolle meditatie is ook een geweldige hulp bij het loslaten van oud zeer.

Mediteren in een veilige omgeving.

Tijdens een meditatie staan al jouw zintuigen in slaapstand. Je bent hierdoor vatbaarder voor energetische invloeden.
Ik nodig je uit in mijn salon die vooraf energetisch is gereinigd. Voor we aan de meditatie beginnen zet ik iedereen in een beschermend schild. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je bezoek krijgt van vervelende entiteiten.
Ook als je deze meditatie in een groep doet, zal je alleen de mensen om je heen krijgen die je zelf uitnodigt, de genodigden van de andere deelnemers zijn slechts vage aanwezigen.

Niet geschikt voor kinderen.

Bij deze meditatie kunnen emoties loskomen. Dat is prima, laat het toe. Voor kinderen kan het hard binnenkomen als ze een volwassene in tranen zien. Om die reden vind ik deze meditatie dan ook minder geschikt voor kinderen.

Tarief en locatie.

De meditatie duurt ongeveer een half uur en vindt plaats in mijn salon aan de Traviatastraat 35 te Alkmaar (Daalmeer)
Neem lekker dikke sokken en een dekentje mee.
Kosten per persoon 15,00

Betaling bij voorkeur a contant.

Klik hier om een afspraak te maken!