Voor spirituele bezoekers.

Je bent goed zoals je bent.

Bij mij mag je zijn zoals je bent. Zonder oordeel en op een vriendelijke, liefdevolle manier respecteer ik jou (en jij mijn) voorwaarden aan een behandeling of sessie. De massages zijn voor iedereen toegankelijk. Voor zowel spirituele als niet spirituele bezoekers.

Extra dimensie aan jouw massage.

Ben je ook spiritueel of hooggevoelig, dan kan jouw massage, cursus of behandeling  jou net iets meer geven. Klanten die spiritueel zijn ervaren vaak dat ze makkelijker oud zeer kunnen loslaten en dat ze letterlijk meer ruimte voelen als ze van de behandeltafel afstappen. Stel je open tijdens de behandeling en geef mij toestemming om inzichten, als ik die krijg, met je te delen.
Ook nu weer geldt dat jij degene bent om wie het gaat. Wil je lever geen inzichten horen dan mag je dat altijd aangeven. Ik respecteer ieders keuze daarin.

Neem de tijd om rond te kijken.

Op de website van Mind-Spa Lotusbloem staan veel mooie behandelingen en workshops waar je iets aan kunt hebben. Van een korte Reiki sessie tot een bijzondere spirituele cursus waarbij veel aspecten van spiritualiteit aan bod komen.
Wil je iets leren wat niet in het aanbod staat, laat het me dan alsjeblieft weten. Ik ben nog diverse workshops en cursussen aan het maken, wie weet zit dat wat jij zoekt, er wel bij.