Breng rust terug in jouw leven.

Te druk om te ontspannen.

We lijken in een omgekeerde wereld te leven. Druk-druk-druk! Geen tijd om te ontspannen. Het blijkt nog altijd ons motto te zijn.
Relaties lopen niet meer lekker, er zijn zelfs partners die tegenwoordig tijd plannen om aandacht aan elkaar te kunnen. Vrienden spreek je veel, vaak, via de social media. En heb je wel een gezellige middag met vrienden gepland? Dan zit bijna iedereen vooral naar hun telefoon te staren. Gezellig op een terrasje van de zon genieten? Alleen als er gratis wifi is.

Op het werk worden mensen letterlijk ziek van de te hoge werkdruk. Gek genoeg zijn ze hier trots op want het toont aan dat ze zulke harde werkers zijn.
Juist nu is het goed om dat telefoontje opzij te leggen. Om even helemaal niets te moeten of te hoeven doen. Aan jezelf werken door te ontspannen, rust, tijd en aandacht te geven en te krijgen.
Mind-Spa Lotusbloem is hier een heerlijke plek voor waar persoonlijke aandacht centraal staat.
Dit kan door middel van diverse cursussen, een leuke, creatieve workshop, massage en Reiki behandelingen. Een reading is ook mogelijk.
Met Reiki en massage kunnen blokkades worden opgeheven zodat de energie weer vrij kan stromen.

Mijn filosofie

Iedereen heeft wel eens een dipje. Altijd maar bezig zijn zonder jezelf tijd te gunnen om bij te tanken is niet gezond. Ook al weten we dat allemaal, het in praktijk hiervan brengen blijkt vaak erg moeilijk. ‚Äč
Begripvol en zonder te oordelen (en soms met het maken van een grapje) luister ik naar je en geef ik je de mogelijkheid weer tot rust te komen.
Af en toe heerlijk ontspannen en alleen aan jezelf denken is goed!
Boek hier een weldadige massage, reiki behandeling of cursus.