Totemdier Workshop

Wat is een totemdier.

Een totemdier is een dier dat je tijdens jouw levensreis begeleid en helpt.
In ons leven bewandelen we vaak diverse paden. Lessen die eerst gevolgd werden worden vervangen voor nieuwe uitdagingen. Dat is ook de reden dat de meeste mensen meer dan 1 totemdier hebben en dat je sommige dieren slechts kort en andere jarenlang bij je hebt.
Vaak voel je intuïtief al aan welk dier jouw hele leven bij je is. Je voelt een sterkere band met dit dier dan met andere dieren. Tijdens de totemdier workshop leer je niet alleen jouw totem (her)kennen, je gaat er ook een mooi amulet voor maken.

Mier of olifant.

Wat is jouw totemdier? Laat het weten in de reactie  box.
Heb je een dier dat in het dagelijkse leven sterk en krachtig is of is jouw totemdier klein en verwacht je weinig hulp. Elk dier kan een krachtige helper zijn. Vergis je niet in het uiterlijk of het formaat.

De Totemdier workshop inclusief geleide meditatie.

De workshop is een stuk uitgebreider dan de geleide meditatie en bestaat uit drie onderdelen.

  1. Een uitgebreide meditatie met behulp van de handgemaakte sjamanen drum.
  2. Uitgebreide uitleg over totemdieren, hoe je ze kan herkennen en om hulp kunt vragen. Wat je kan doen om jouw totemdier te eren en hoe belangrijk het is om de totems van jouw familie of geliefden te herkennen.
  3. Je maakt een klein amulet. Hierin verzamel je aspecten die met jouw dier te maken hebben. De weken na de workshop kan je jouw amulet nog aanvullen met zelfgemaakte of gevonden kracht aspecten.

Kinderen zijn welkom.

Wil je kinderen meenemen naar deze workshop, dat mag! Elk kind dat mee kan en wil doen is welkom. Laat het me wel even vooraf weten.

Tarief en locatie.

De meditatie vindt plaats in mijn salon aan de Traviatastraat 35 te Alkmaar (Daalmeer)
Kosten per persoon 25,00
De workshop duurt ongeveer 2 uur.

Betaling bij voorkeur a contant.

Klik hier om een afspraak te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *