Reiki inwijding

Jouw nieuwe pad.

Ga in gedachten naar de ingang van een mooi bos. Het eerste pad dat je ziet is recht, zonder zijpaden. Je ademt de gezonde lucht in en zet een stap.
Kijk om je heen en geniet van de bomen die de felle zon tegenhouden en voor verkoeling zorgen.  Zie de vogels en insecten of misschien zelfs een hert. Luister naar de geluiden van het bos en geniet van jouw wandeling.
Dan opeens zie je meer paden. Korte, kronkelende paden, lange rechte stukken, er zijn veel paden waar je uit kunt kiezen.
Je maakt jouw keuze, een lang, kronkelig pad. Het pad van de Reiki. Ik neem je bij de hand en begeleid je op dit nieuwe, mooie pad, op weg naar nieuwe lessen, mooie inzichten en jouw Reiki inwijding.

de les.

Reiki ontvangen is prachtig, het zelf door mogen geven is nog veel mooier.
Elke keer als je Reiki doorgeeft, ontvang je het ook, een vriendelijke bonus dat je als lichtwerker van het universum mag ontvangen.
Wil je  zelf ook Reiki doorgeven en jouw licht op anderen kunnen schijnen, dan help ik je graag op weg op jouw nieuwe pad.
Voor elke inwijding ben je ten minste twee keer in de Mind-Spa. Je krijgt een Reiki behandeling en we nemen de lesstof door.
Thuis ga je oefenen want Reiki is vooral iets dat je ervaart.

Reiki inwijding.

Elke inwijding is anders en iedereen ervaart het op zijn of haar manier. Soms zie je jouw gids verschijnen of een beschermengel, een sjamaan die je welkom heet in de kring van lichtwerkers, een energiebal die groeit of je vind jezelf in een Egyptische tempel. Het kan allemaal.
Het is prachtig om na afloop te horen wat je ervaren hebt.
Je geeft zelf aan wanneer je klaar denkt te zijn voor de volgende inwijding.
Woon je te ver weg en wil je toch graag jouw nieuwe pad met mij bewandelen, eventueel kan ik je ook jouw inwijding op afstand geven.

Tarief en locatie.

De inwijding vindt plaats in mijn salon aan de Traviatastraat 35 te Alkmaar (Daalmeer)
Eventueel op afstand.

Reiki 1                                             250,00
Reiki 2                                             250,00
Masteropleiding Reiki 3          500,00

Betaling bij voorkeur a contant of vooraf overmaken. Betaling mag gesplitst worden.

Klik hier om een afspraak te maken!