Reiki behandeling

Wat mag je verwachten?

Na een kort vraag- en intentiegesprek mag je lekker liggen op een zachte, verwarmde massagetafel. Een Reiki behandeling is geen massage, je houdt jouw kleding aan.
Als je je openstelt voor de Reiki energie zal je al snel warmte door je heen voelen stromen. Niet slechts op de plek waar ik je aanraak, maar overal.
Rust of juist energie stroomt door het lichaam. Je voelt je zachter worden, kalmer. Dit komt door het weghalen van blokkades in de energiebanen.
Nu kan het loslaten beginnen.

Hands on Behandeling.

Reiki kan zowel Hands on, als op afstand worden ontvangen. De eerste behandeling is altijd hands on Daarna kan je ook kiezen voor een behandeling op afstand.
De hands-on behandeling kan  voor een kleine meerprijs worden aangevuld met  korte Reiki boosts waarbij terugkerende problemen worden aangepakt. Je kunt kiezen uit: Balans, Geboorte Trauma, Locatie, Vorig Leven, DNA, Kristal en Diamant Reiki.

Reiki behandeling op afstand.

Reiki kan ook op afstand worden gegeven. Ben je al een keer voor een hands-on sessie bij me geweest, dan mag je er voortaan ook voor kiezen om thuis, op afstand behandeld te worden.
Het voordeel hiervan is dat je na de behandeling niet meer de deur uit hoeft,  je lekker in jouw vertrouwde omgeving mag blijven en dat de sessie op elk gewenste, vooraf afgesproken tijdstip kan starten. Zelfs ’s avonds laat of ’s nachts als jij dat wilt.
Bepaal vooraf of je energie wilt hebben, of juist rust.
Terwijl jij op een lekker rustige plek in huis geniet, begin ik de sessie.
Ook nu weer zal je snel verschil voelen. Dit voel je bijvoorbeeld door middel van warmte, of juist korte rillingen.
Ervaar ook nu de rust die in je keert.
vergeet niet om na afloop een flink glas water te drinken. Waarom dat is lees je hieronder.

Na de Reiki sessie.

Drinken we een glas water.  Er is veel energie vrijgekomen. Maar ook afvalstoffen en die moeten snel jouw lichaam uit.
Blijf gedurende de dag van en de dag na de behandeling veel water of thee drinken.
Je zult ervaren dat je na de Reiki sessie meer ruimte hebt voor vergeving en mooie energie. Opeens stroomt er weer levenskracht door jouw energiebanen.

Tarief en locatie.

De hands on behandeling vindt plaats in mijn salon aan de Traviatastraat 35 te Alkmaar (Daalmeer)
Je kunt kiezen voor een standaard reiki behandeling van een uur of de korte versie van een half uur. Deze behandeling is aan te vullen met een korte behandeling Balans Reiki, Geboorte Trauma Reiki, Locatie Reiki, Vorig Leven Reiki, DNA Reiki, Kristal Reiki en Diamant Reiki. Deze aanvulling wordt in de reiki behandeling gegeven en kan niet los worden geboekt.
30 minuten   25,00
60 minuten   45,00
aanvulling       5,00
75 minuten op afstand    20,00
Betaling bij voorkeur a contant.

Klik hier om een afspraak te maken!