Meditatie

Geleide meditatie.

Aan het begin of einde van een drukke dag is het heerlijk als je even alles los kan laten. Geen gedoe, geen problemen, gewoon lekker helemaal niets. Mediteren is een fantastische manier om een vol hoofd weer leeg te maken. Ruimte voor andere gedachten maken. Weer kunnen ontspannen.
Regelmatig krijg ik de vraag of er in de mind-spa ook meditaties te boeken zijn. Want echt ontspannen als je het altijd druk hebt, kan zonder hulp behoorlijk moeilijk zijn.
Zit er deze keer niets voor je bij of heb je alles al een paar keer gedaan, kijk af en toe op deze pagina, mijn bedoeling is om er regelmatig iets nieuws bij te zetten

Helemaal zen in slechts een half uurtje tijd.

Gun jouw geest deze mini vakanties. Na elke sessie voel je je heerlijk verfrist en uitgerust. Een heuse weldaad voor lichaam en geest. Kan je niet kiezen? Geen nood, dat hoeft ook helemaal niet, boek gewoon elke maand een andere meditatie.

Waar je uit kunt kiezen.

Momenteel zijn er vier meditaties waar je uit kunt kiezen. 2 Enkelvoudige meditaties waarbij je zalig tot rust komt, en twee speciale meditaties waarbij je iets extra’s meekrijgt in de vorm van een wijze les.
Enkelvoudig zijn de bos- en zee meditatie.
Wil je meer ervaren? Kies dan voor de totemdier- of verbinding meditatie.
Tip: Neem lekker dikke sokken en een dekentje mee.