Spirituele bewustwording

Voor wie is deze cursus geschikt.

De  mooie, zeer uitgebreide cursus Spirituele bewustwording is geschikt voor iedereen! Of je nu  het begin van jouw spirituele pad staat of dat je al jaren op spirituele wijze leeft. Wil je jouw spiritualiteit een boost geven of wil je starten bewuster en spiritueel te leven.
De cursus is zó ingedeeld dat er voldoende ruimte is om jouw eigen wijsheid* te ontwikkelen en gebruiken.
Ik beloof je dat er een magische, nieuwe wereld voor je open zal gaan.  Elke les is een bijzonder cadeau aan jezelf, een investering waar je jarenlang plezier van zult hebben.

*Wat ik met eigen wijze bedoel lees je hieronder.

Eigen wijs.

Voor deze cursus heb ik 10 lessen geschreven plus nog een aantal  aanvullingen. Als blijkt  dat we in de lessen iets tegenkomen waar je al veel over weet, dan slaan we dat over. Hierdoor ontstaat er tijd om dieper op de andere materie in te gaan.
Ook staan de cursus dagen niet vast, we delen deze in overleg met elkaar in zodat je op jouw tempo kunt leren.
Bij elke les krijg je huiswerk tips mee. Doe die als je er zin in hebt, verplicht is hetechter niet. Ik raad je aan om er wel dagelijks iets mee te doen, zodat je dagelijks even tijd vrij maakt voor jezelf.
Het is jouw pad en daar hoort jouw eigen wijze bij.

Jouw spirituele ontdekkingsreis.

Tijdens jouw ontdekkingsreis komt er enorm veel aan bod. Je gaat onder andere werken met energie, gronden en een schild trekken, je leert meer over mindfulness  en tijdsurfen, je mag een orakel deck samenstellen en je leert dat magie in het dagelijkse leven prima te gebruiken is (nee, je leert niet hoe je iemand in een kikker kan veranderen.)
Ook zal je aardig veel over jezelf gaan leren. Dit gebeurt tijdens de meditaties en met het gebruik van diverse orakelsets tijdens de les.

Meditatie.

Bij vrijwel elke les zit een meditatie. Laat je verrassen, het zijn meestal niet de standaard meditaties die iedereen al kent. Er zijn een paar zeer actieve en creatieve meditaties bij. Voor elk wat wils!

Mini readings.

Elke cursusdag krijg je een mini reading. Er komen verschillende kaartendecks aan bod zoals inzichtkaarten en energiekaarten.  Je leert jezelf beter kennen door het gebruik van deze kaarten.

Duur van de cursus en kosten.

De cursus wordt gegeven in tien sessies van ongeveer 2 uur per keer. We plannen samen wanneer jouw volgende les is, zodat je de lessen in jouw eigen tempo kunt volgen.
De kosten voor deze cursus zijn 600 euro. Boek je voor meer mensen tegelijk dan zijn de kosten 550 euro per persoon.

Betaling vooraf of a contant. Betaling in termijnen is mogelijk.
Neem hier contact met me op om te boeken of voor meer informatie.