Mind-Spa Lotusbloem staat in december op de Midwinterfair in het Archeon

Maak jouw eigen parfum of tover een tekening met hete bijenwas tijdens de Midwinterfair!

Waar en Wanneer?

Op 10 en 11 december staat Mind-Spa Lotusbloem weer in het Archeon in Alphen aan de Rijn.

Onze tijdelijke woning en tijdperk.

mindspa-archeon-bakkerIn een gezellige, bedrijvige straat in de late middeleeuwen staat het huis van de bakker. Een prachtige woning met een leuke, kleine tuin. We krijgen af en toe bezoek van een haan die, ongeacht het tijdstip, luidkeels komt vermelden dat de zon inmiddels op is. Kippen die hopen een graantje mee te piikken, de bakker laat immers af en toe wat graantjes vallen, en een kat die het heerlijk vind om even aangehaald te worden. De kat laat de kippen met rust, maar geen muis is veilig voor dit beestje. De bakker is dan ook erg blij met deze huiskat want de kans op een muizenplaag is altijd aanwezig.
Tijdens dit weekend mogen wij weer in dit huis wonen.
Daar hebben we enorm veel zin in!

Wat kan je bij ons doen?

 • Parfum maken.
 • Toveren met bijenwas.
 • Handgemaakte cadeautjes kopen in onze winkel.

Parfum maken.

Hou je ervan jezelf te pamperen? Een lekker geurtje op te doen en elke keer als je dat ruikt, even weg te dromen? Ben je een type voor een bloemig geurtje of houd je juist van kruidige, krachtige parfums? Wil je een rustgevende olie therapie maken? Het kan allemaal, jij bepaalt!
Bij ons krijg je de kans om zelf een zalig parfum te maken. Uniek en helemaal volgens jouw wensen.
Je maakt een parfum op oliebasis. Een klein rollertje dat makkelijk mee te nemen is in handtas of jaszak. Je kunt jouw parfum direct meenemen en gebruiken. Laat het thuis een dagje rusten, dan krijgt jouw parfummelange de kans zich tot volle sterkte te ontplooien.
Heb je jouw parfum gemaakt en wil je meer weten over parfum, laat dan jouw mailadres bij ons achter, dan stuur ik je een leuke reader toe.
Prijs voor 1 flesje: 7,50

Toveren met bijenwas.

Ben je, net als ik, geen kei in tekenen? Denk je twee linkerhanden en geen talent te hebben? Probeer en verwonder jezelf en jouw vrienden.
Met hete bijenwas tover je een tekening waar je nog lang plezier van zult hebben.
Kijk welke verborgen boodschappen je onbewust in jouw schilderijtje hebt gemaakt.
De werkjes zijn leuk als schilderijtje, ze zijn ook mooi om bij te mediteren.
Je werkt met hete bijenwas en een speciaal stijkboutje. Kinderen mogen alleen meedoen als er ouderlijk toezicht bij is.
Toveren met bijenwas 7,50 per schilderijtje.

Shoppen!

Natuurlijk hebben we in onze winkel weer mooie, handgemaakte cadeautjes en ritueeltjes die je jezelf, of een ander cadeau kunt doen. Leuk voor de feestdagen!
De kosten van deze cadeatutjes liggen tussen de 2,50 en 10 euro. Hervoor krijg je een uniek en handgemaakt* cadeautje.
Wees er snel bij want op = op!

Je kunt kiezen uit onder andere:

 • Ritueel in een flesje. In plaats van een boodschap in een fles, zit in ieder flesje alles wat je nodig hebt om jouw ritueel uit te voeren. Compleet met uitleg en spreuk. Succes verzekerd.
 • Worrydolls uit Guatemala. Vertel jouw zorgen aan deze popjes, stop ze onder jouw kussen en ze nemen al jouw zorgen voor je weg.
 • Altaarhangertjes. Versier jouw altaartje met een mooi symbool. Is het ritueel voorbij, dan kan je jouw hanger gebruiken als bladwijzer, of bij je dragen als reminder aan jouw ritueeltje.
 • Chakra sleutel- of tashanger. Welk bedeltje kies jij? Een elfje, levensboom, ster, hartje of één van de vele andere hangers? Kies een mooie hanger uit.
  Toverstaf. Bijzondere, door heksen gemaakte toverstaffen. Voel welke staf bij jou past. Niet gebruiken om iemand mee in een kikker te veranderen!
 • Aromatherapie. Je kunt bij ons zelf parfum maken, je kan ook één of meer van onze beproefde en populaire aromaflesjes kopen. Er zijn diverse soorten zoals anti stress, lucht bij verkoudheid, nachtrust, happy, Durga Godinnenparfum, zuivering, Lomi Lomi parfum, (st)opvliegers en hot nights. Snuffel gerust even rond.
 • Trollen. Deze trollen worden in Peru door kinderen gemaakt. De opbrengst hiervoor gebruiken ze om schoolboeken voor te kunnen kopen. Wie neemt deze ondeugende trolletjes mee naar huis?
 • Geluksbuideltje. Kleine gelukssymbooltjes in een mooi organza zakje. Leuk voor onder, of in de kerstboom.

* Op een enkele uitzondering na zijn alle cadeautjes hangemaakt.

Test jouw geluk.

Haal je 1 van bovenstaande cadeautjes uit de grabbelton? Vind je een mooie geode? Of ben jij 1 van de gelukkige winnaars van een Reikibehandeling op afstand of een kaartlegging via de mail ter waarde van 20 euro!

Je mag 2 keer grabbelen voor slechts 5 euro.

Reserveer om teleurstelling te voorkomen.

Op = op! Wil je er zeker van zijn dat je één van onze workshops kan meedoen of wil je dolgraag 1 van de leuke cadeautjes hebben? Reserveer dan nu alvast. Als je mij laat weten op welke dag je komt, dan houden we een plekje of artikel voor je vast. Reserveren en vasthouden doen we voor de zaterdag tot sluitingstijd en zondag tot 14.00 uur.